Jolán
2 °C
4 °C

A nyeretlen Felcsút edzője tudja, mi a baj a csapattal

2018.09.02. 13:43

A Puskás Akadémia a magyar bajnokság legrosszabb csapata: hét mérkőzés után nulla győzelemmel és öt vereséggel áll, két szerzett pontja csak az utolsó helyre elég. Jó hír azonban, hogy Benczés Miklós vezetőedző tudja, mi a csapat legnagyobb problémája.

Nem álltunk össze csapattá. Ez a legnagyobb probléma. Próbálkozunk, de tény, hogy nem vagyunk veszélyesek, és ez a mai mérkőzésen is kiderült: csatárposzton lényegesen erősebb volt a Mezőkövesd. Az ellenfél támadói folyamatosan sakkban tartották a védőinket, ugyanez sajnos nem mondható el a mi csatárainkról.

idézi a Nemzeti Sport.

A Felcsút legutóbb a Mezőkövesd ellen kapott ki 2-0-ra. A következő fordulóban – a válogatott szünet után – a Mol Vidi lesz a csapat ellenfele, majd pedig a Honvéd következik. Nem valószínű, hogy a közeljövőben megszerzi első győzelmét a Puskás Akadémia.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?