Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Megvan a Vidi újabb sztárigazolása, nem Dzsudzsák az

2018.09.03. 16:57

A Mol Vidi leigazolta a 40-szeres bolgár válogatott középpályást, Georgi Milanovot, jelentette be a klub honlapján hétfőn. A korábban a CSZKA Moszkvánál játszó bolgár ezzel még időben érkezett ahhoz, hogy benevezzék az Európa Liga-csoportkörre. A középpályás szerződése nyáron lejárt az orosz csapatnál, így ingyen igazolt a Vidihez.

Régóta kapcsolatban voltunk, hosszú tárgyalássorozat végére tettünk ma pontot. Több választási lehetősége volt, hogy hol folytassa a pályafutását, nagyon örülök, hogy a Vidi mellett döntött

– mondta a Vidi sportigazgatója, Kovács Zoltán a bejelentés kapcsán. 

A 26 éves játékos 2013-ban igazolt a CSZKA-hoz, onnan fél évet kölcsönben a svájci Grasshoppersnél töltött, előtte pedig a bolgár Liteksz Lovecs csapatát erősítette.

Milanov kétszeres bolgár és egyszeres orosz bajnok, 2012-ben őt választották az év bolgár labdarúgójának. A válogatottban 40 meccsen 2 gólt szerzett eddig, klubcsapataiban sem a befejezés volt az erőssége, legjobb szezonjában, a 2012-13-as idényben 19 gólig jutott a Litekszben.

A Vidi tárgyalt, tárgyal a szintén ingyen igazolható Dzsudzsák Balázzsal is, de lehet, hogy a rekordáron vett Armin Hodzic, illetve a most szerződtetett Milanov után már nem tudják szerződtetni a magyar válogatott szélsőt, még úgy sem, hogy Dzsudzsák állítólag engedett a fizetési igényeiből.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?