Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Rebrov úgy meghajtotta a Fradit, hogy nem bírták a meccset

2018.09.03. 09:58

Érdekes nyilatkozatot adott Szerhij Rebrov, a Ferencváros edzője a Mol Vidi elleni bajnoki után. Az ukrán szakember az edzések intenzitásáról beszélt:

Észrevettem, hogy az intenzív edzések, amelyeket kezdetben végeztünk, kicsit megterhelték a játékosokat, ezért vissza is vettem ezekből. De be kell majd újra vezetnünk, hogy intenzívebb futballt tudjunk játszani.

Azt a bombagólos Lovrencsics Gergő is elismerte, de kívülről is jól látszott, hogy a második félidő közepétől elfogyott a hazai játékosok levegője, a Vidi sokkal jobban bírta erővel a rangadót.

Rebrov még székfoglalójában elmondta, mit vár a Ferencvárostól. Ebben említette, hogy lendületes játékra törekszik, ehhez pedig kifogástalan erőnlét kell. Azt is mondta, hogy amikor hetente csak egy meccset játszik a csapat, akkor teljesen normális dolog, hogy naponta két edzés van.

Rebrov szavai felvetnek egy fontos kérdést is. Vajon milyen erőnlétben hagyta itt Thomas Doll a csapatot? Két hét múlva lesz a következő forduló, így az edző most a csapat taktikai képzésére fordít több időt, mert arra eddig nem jutott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?