Hedvig
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Rebrov úgy meghajtotta a Fradit, hogy nem bírták a meccset

2018.09.03. 09:58

Érdekes nyilatkozatot adott Szerhij Rebrov, a Ferencváros edzője a Mol Vidi elleni bajnoki után. Az ukrán szakember az edzések intenzitásáról beszélt:

Észrevettem, hogy az intenzív edzések, amelyeket kezdetben végeztünk, kicsit megterhelték a játékosokat, ezért vissza is vettem ezekből. De be kell majd újra vezetnünk, hogy intenzívebb futballt tudjunk játszani.

Azt a bombagólos Lovrencsics Gergő is elismerte, de kívülről is jól látszott, hogy a második félidő közepétől elfogyott a hazai játékosok levegője, a Vidi sokkal jobban bírta erővel a rangadót.

Rebrov még székfoglalójában elmondta, mit vár a Ferencvárostól. Ebben említette, hogy lendületes játékra törekszik, ehhez pedig kifogástalan erőnlét kell. Azt is mondta, hogy amikor hetente csak egy meccset játszik a csapat, akkor teljesen normális dolog, hogy naponta két edzés van.

Rebrov szavai felvetnek egy fontos kérdést is. Vajon milyen erőnlétben hagyta itt Thomas Doll a csapatot? Két hét múlva lesz a következő forduló, így az edző most a csapat taktikai képzésére fordít több időt, mert arra eddig nem jutott.