16:00, December 04. ÉLŐ
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0

Mancini Stonest bömböltet Balotelliéknek

2018.09.05. 17:39

Roberto Mancini, az új olasz szövetségi kapitány mélyponton vette át a válogatottat: nem jutottak ki a vb-re, 60 év után történt meg újra.

Azon kívül, hogy felfrissítette a keretet, és meghívta többek között Mario Balotellit is, igyekszik új módszerekkel feldobni az edzéseket: zenével. Bevezette a hangos tréninget, ami azt jelenti, slágereket bömböltet, miközben a játékosai fociznak vagy a különböző gyakorlatokat végzik.

Műsoron van a Queen, a Rolling Stones, a Killers és Miley Cyrus, többek között.

"Én ilyet még nem láttam, bár három éve vagyok válogatott. Megkérdeztem a kapusedzőt, hogy mi folyik itt, ő mondta, hogy Mancini így szeret dolgozni, mert ez lelkesíti a játékosokat szerinte" - mesélte Gianluigi Donnarumma, a csapat első számú kapusa.

Mancini és Donnarumma
Mancini és Donnarumma

Donnarumma csak 19 éves, úgyhogy néhány klasszikuson tényleg meglepődhetett, még talán a Killers-dalokon is. És olasz zene nem volt, az ESPN jelentése szerint hazai számokat nem játszatott Mancini.

Az edzések eredményét pénteken lehet majd leszűrni, ekkor játssza első tétmeccsét Mancinivel Olaszország, a Nemzetek Ligájában, Lengyelországgal. 20:45-től a Sport1 élőben adja a mérkőzést.  • Hírek
  • Hírek