Erzsébet
1 °C
4 °C

Mancini Stonest bömböltet Balotelliéknek

2018.09.05. 17:39

Roberto Mancini, az új olasz szövetségi kapitány mélyponton vette át a válogatottat: nem jutottak ki a vb-re, 60 év után történt meg újra.

Azon kívül, hogy felfrissítette a keretet, és meghívta többek között Mario Balotellit is, igyekszik új módszerekkel feldobni az edzéseket: zenével. Bevezette a hangos tréninget, ami azt jelenti, slágereket bömböltet, miközben a játékosai fociznak vagy a különböző gyakorlatokat végzik.

Műsoron van a Queen, a Rolling Stones, a Killers és Miley Cyrus, többek között.

"Én ilyet még nem láttam, bár három éve vagyok válogatott. Megkérdeztem a kapusedzőt, hogy mi folyik itt, ő mondta, hogy Mancini így szeret dolgozni, mert ez lelkesíti a játékosokat szerinte" - mesélte Gianluigi Donnarumma, a csapat első számú kapusa.

Mancini és Donnarumma
Mancini és Donnarumma

Donnarumma csak 19 éves, úgyhogy néhány klasszikuson tényleg meglepődhetett, még talán a Killers-dalokon is. És olasz zene nem volt, az ESPN jelentése szerint hazai számokat nem játszatott Mancini.

Az edzések eredményét pénteken lehet majd leszűrni, ekkor játssza első tétmeccsét Mancinivel Olaszország, a Nemzetek Ligájában, Lengyelországgal. 20:45-től a Sport1 élőben adja a mérkőzést.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?