Jenő
-3 °C
6 °C

Miért utánozta Neymar C. Ronaldót?

2018.09.06. 14:35

A brazilok magyar idő szerint szombat hajnalban New Jersey-ben játszanak barátságos meccset az Egyesült Államok válogatottjával, Neymarék már New Yorkban, a Red Bulls stadionjában készülnek.

A szerdai edzésen sokat hülyéskedtek, mint mindig, Neymar vitte a prímet, mint mindig: csavart egy óriási gólt, majd Cristiano Ronaldót kezdte utánozni. Kezét a füle mögé tette, elfutott a teljes brazil keret előtt, aztán a portugál hagyományos felugrásával ünnepelt.

Nem könnyű megfejteni, miért, de szupersztár kollégáját másolta. A végén a barcás Arthurhoz ment oda, aki abban a pillanatban, hogy Neymar becsavarta, hitetlenkedve elfordult - sanszos, hogy valamilyen fogadásban lehettek vagy versenyeztek. És mivel Ronaldo majdnem 10 évig a Barcelona legádázabb ellenfele volt, Neymar az ő ünneplését vette elő, hogy a lehető legjobban idegesítse a vesztest.

A sztori valószínű folytatódott a vacsoránál, az alábbi videón látszik, hogy a másik barcásnak, Coutinhónak és Arthurnak kellett kiszolgálnia Neymart, miközben haverjuk dirigált nekik, mit és hogyan kér. Talán ez volt a fogadás tétje.

Neymar egyébként gyakran szórakozik azzal, hogy csapattársait, ellenfeleit figurázza ki, a PSG-ből Mbappét szokta, akit a vb alatt is azzal heccelt, hogy úgy néz ki, mint egy tini ninja teknős. Előtte a Barcánál is cikizte a csapattársait, Luis Suarez volt hogy meg is kergette.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?