Ödön
2 °C
11 °C

Lipcsei Péter után Lipcsei Betta varázsol az MTK pályáján

2018.09.07. 11:11

A Ferencváros stadionja és múzeuma már megnyílt az érdeklődők előtt, ezzel kezdődött el pénteken a Futball Éjszakája, amikor 24 településen be lehet tekinteni az öltözőkbe, a regenerációs helyiségekbe.

  • Budapest: III. kerület, Ferencváros, MTK, Újpest, Csepel
  • Vidék: Békéscsaba, Cegléd, Csákvár, Debrecen, DVTK, Dorog, Győr, Gyirmót, Kaposvár, Kecskemét, Mezőkövesd, Nyíregyháza, Puskás Akadémia, Salgótarján, Szombathely, Tatabánya, Gergelyiugornya, Jászjákóhalma.

Az MTK és a Fradi öregfiúk csapata (rendes bajnoki, Mátyus János, Dragóner Attila vagy Lipcsei Péter jelenlétére lehet számítani) előbbi stadionjában, az esemény fő helyszínén csap össze 18 órától

Hogy utána átadják a terepet a színészeknek és az újságíróknak. Majdnem száz éve, 1920-ban rendeztek először SZÚR-t.

Az újságírók korelnöke, Várkonyi Sándor is ott lesz a pályán, aki valaha még 80 ezer ember előtt is pályára lépett az akkori Népstadionban. Akkor igazi népünnepély volt az esemény, a szervezők szándéka, hogy mindezt feltámasszák.

Az alábbi videóban Várkonyi is megszólal, Hegyi Iván pedig elárulja, miért nevezték Hamletnek, és miért voltak az újságírók a futballpályák színészei.

  • Színészek: Nemcsák Károly (csapatvezető), Eperjes Károly, Straub Dezső, Rudolf Péter, Puskás Péter, Balázs Pali, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla
  • Újságírók: Borsi László (csapatvezető), Istenes Bence, Istenes László, Szalóczy Pál, Azurák Csaba, Lipcsei Betta, Demcsák Zsuzsa. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?