Ödön
2 °C
11 °C

Igazi mutatvány a tökéletes mentés

2018.09.07. 10:40

Az első Nemzetek Ligája-meccsről (NL), a kazah-grúzról írtunk már, itt született az új sorozat első gólja, nem is akármilyen, a 19 éves Giorgi Csakvetadze lőtte.

Előtte, az első félidőben volt két két mentés, mindkettő még 0-0-nál, ami szinte góllal ér fel.

Az első a hazaiaknál, a visszacsúszó csapatkapitány, Shomko úgy szedte ki a vonalról a labdát, hogy azt már többen bentlátták.

Az igazi attrakció a grúz Navalovszkitől jött percekkel később. Épp Shomko ívelte be a labdát, a grúz kapus borzasztóan öklözött bele, az érkező csatár fejjel valahogy kapura tette, és hullott a vonal mögé a labda. Érkezett viszont a balhátvéd, és nem sokat habozott: a vonalról kiollózta a labdát. (Mint Roberto Carlos a 98-as vb-n, csak Navalovszki el is találta.)

A kazahok gólt reklamáltak, de volt egy kamera, amiből látszott, hogy a labda nem ment be. Valószínűleg ez a tökéletes mentés, ennél nagyobbat képtelenség összehozni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?