Olivér
5 °C
8 °C

Csányi Sándor elismerte, lehet, hogy hibázott

2018.09.11. 23:47

A görögök ellen 2-1-re megnyert Nemzetek Ligája-meccs után Csányi Sándor MLSZ-elnök arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy jó volt látni ezt a csapatot, és nemcsak a győzelemnek örül, hanem annak is, hogy a játékban érezni lehetett az előrelépést. 

"A folytatásban is ezt várjuk, hogy lépegessen előre, fejlődjön a magyar csapat. Úgy gondolom, jó döntés volt Marco Rossit kinevezni. Hogy túl késői döntés volt ez? Lehet, hogy igen, és az az én hibám. Engem győztek meg arról, hogy Georges Leekens a megfelelő ember, de úgy gondoltam: inkább később váltsunk, minthogy ne tegyünk semmit"- mondta Csányi.

Az MLSZelnök szerint nagyobb hiba lett volna a belga kapitánnyal elindulni a Nemzetek Ligájában, mint kapitányt váltani az utolsó pillanatban, de ez a mérkőzés meggyőzte arról, hogy ha Georges Leekens kinevezése nem volt jó ötlet, jól tették, hogy váltottak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?