Ödön
1 °C
11 °C

Görög kapitány: Megérdemelten nyertek a magyarok

2018.09.11. 23:45

Magyarország 2-1-re legyőzte az esélyesebbnek tartott Görögországot Budapesten a Nemzetek Ligája csoportkörének második fordulójában. Marco Rossi a mérkőzés után elmondta, büszke a játékosaira, de még bőven van hová fejlődni, Michael Skibbe pedig elismerte, megérdemelten nyert a magyar csapat.

Először is szeretnék gratulálni a játékosaimnak. Ugyanúgy harcoltak, mint Finnországban, de most több karakterrel és végre a szerencse is melléjük állt.

– kezdte az értékelését Rossi.

Az olasz szakember szerint még van hova fejlődni a csapatának, de az első félidőben látott átadásokkal, helyezkedéssel és labdabirtoklással abszolút meg volt elégedve. A második félidőben azonban alábbhagyott a lendület, szerinte nagyon látszott, hogy régóta nem nyert a magyar csapat és kicsit megijedt a lehetőségtől. Ezen a jövőben mindenképp változtatni kell, mondta.

Ez volt életem legnehezebb 10 napja. 

Rossi után a görög kapitány értékelte a mérkőzést. Szerinte az első 20 percben úgy játszott a csapata, mintha valamilyen barátságos mérkőzésen venne részt. A második félidőre persze feljavult a görögök játéka, de 

nem volt szerencsénk, megérdemelten nyert a magyar válogatott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?