Hedvig
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Láttunk már ilyen bika 1 percet a válogatottól?

2018.09.12. 11:52 Módosítva: 2018.09.12. 11:52

A magyar válogatott 2-1-re nyert a görögök elleni Nemzetek Ligája-csoportmeccsen. A csapat végig kiválóan játszott, nehéz eldönteni, hogy a első, vagy a második gólja volt-e szebb. Az elsőnél hárman is fejjel tették tovább a gólszerző Sallai Roland elé, a másodiknál pedig olyan, több, mint egy perces rohamot indítottunk, amelyből ötször is összejöhetett volna a gól, majd hatodikra sikerült.

Még a nemzetközi sajtó is kiemelte a második gólunkat, amikor a 42. percben Varga Rolandnak már úgy sikerült kilépnie, hogy nem volt lesen, de szinte ziccerben mehetett a kapura. Még a keresztbe csele is jó volt, egy görög védő viszont odaért.

  • Varga még így is tovább tudta tenni a labdát, Sallai ráollózta, Barkasz kapus védett
  • Sallai érte ment, Nagy Ádám, majd Kleinheisler volt a labda útja, végül a kazah légiósunk bombázta rá, Barkasz a levegőben úszva ütötte ki
  • Megint Sallai szerezte vissza, majd Lang lőtte rá, újfent védte Barkasz.
  • Ekkor jött két lövés, amit a védők blokkoltak.

Aztán következett a végkifejlet, Kovács zseniális csellel csapott be két védőt, visszatette Kleinheisler elé, és ő hajszál pontosan lőtte ki a bal felsőt.

Hogy így megfojtson a válogatottunk egy ellenfelet, nem is tudjuk, mikor láttunk hasonlót legutóbb legjobbjainktól.

Erről a kiváló magyar támadásról is szó lesz a Sport TV vadiúj nemzetközi futballmagazinjában, ami legközelebb pénteken 18:15-től látható a Sport1-en.