Jenő
-2 °C
6 °C

Lázár János: Piramisjáték a magyar futball

2018.09.13. 09:29

Az előző Orbán-kormány minisztere, Lázár János tudatosan nem járt futballmeccsre, most pedig olyan mondatai voltak futballról, amit még sokáig idézni fogunk.

"Az a legborzalmasabb, hogy van, aki még pénzt is fizet azért, mert rosszul játszik egy csapat. Ez a teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, és semmi eredmény nincs. Elég súlyos helyzet"

- mondta abban a videóban, amit saját Facebook oldalára rakott fel, és amire a 444 talált rá. A körzetéhez tartozó Földeákon pályát adott át.

Lázár szavai feltehetően az NB I.-re vonatkoznak.

Az első mondat viszont nem biztos, hogy a nézőkre, nagyon könnyen előfordulhat, hogy a tulajdonosokra is. Hogy óriási pénzek vannak Felcsúttól Mezőkövesden át Kisvárdáig, az nyílt titok, ráadásul azt is tudjuk a diósgyőri tulajdonos Lesztinger Tamástól, hogy vissza kell csorgatni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?