Ödön
1 °C
11 °C

Elborult az agya a Juve-szélsőnek, és köpött

2018.09.16. 18:37

Miközben szépített a Juventus-Sassuolo olasz bajnoki utolsó percében a vendégektől Babacar, a gólszerzőtől jóval távolabb csapattársa, Federico Di Francesco és a juvés Douglas Costa összeakaszkodott.

Nem tudni, utóbbi mit sérelmezett, de megrúgta, ellökte, lekönyökölte és megpróbálta lefejelni Di Francescót. A bíró csak sárgát adott neki, ám a brazil utána meg is beszélte kollégájával, hogy mi történt: ekkor borult el végképp a szélső, és húsz centiről egyszerűen leköpte Di Francescót.

A sértett higgadtan jelezte a bírónak, de az nem látott semmit, így a meccs folytatódott tovább. Majd úgy egy perccel később a játékvezető a semmiből Douglas Costához lépett, és felmutatta neki a piros lapot - egyértelmű, hogy a videóbíró jelezhette neki a kirívó sportszerűtlenséget.

A Juve így 10 emberrel fejezte be a meccset, de így is nyert 2-1-re. Douglas Costa sokmeccses eltiltásra számíthat, és ki tudja, hogy a Juve nem lép-e, hiszen ez a viselkedés nem egyeztethető össze a világ egyik legnagyobb futballklubjával.

Federico Di Francesco egyébként a Roma-edző, Eusebio Di Francesco fia.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?