Márta, Flóra
20 °C
33 °C

Vizsgálat indul a Felcsút-Vidi meccs miatt

2018.09.17. 20:11

Az MLSZ vizsgálatot indított a szombati Felcsút-Vidi NB I.-es meccs lefújását követően, a pályán történtek ügyében, írja az MTI a futballszövetség tájékoztatása nyomán.

A felcsúti összecsapás a kapus Kovácsik Ádám sérülése miatt elhúzódott, és az Európa-liga csoportkörére készülő bajnokcsapat 2-1-es hazai vezetésnél a 112. percben büntetőhöz jutott. Marko Scepovic 11-esét Branislav Danilovic hárította.

Szőts Gergely játékvezető ezt követően le is fújta a találkozót, az indulatok pedig elszabadultak: Hadzic szólalkozott össze a felcsúti kispadon helyet foglalókkal, majd több csapattársa is csatlakozott hozzá - volt, aki nyugtatni akarta -, a csetepatéban egy pillanatra még Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője is a földre került.

A Puskás Akadémia idénybeli első győzelmét aratta, de így is csak 11., kieső helyen áll a 12 csapatos bajnokságban. A fehérváriak a vereséggel maradtak a 8. helyen, 11 pontnyira a listavezető FTC-től, igaz, nemzetközi kupaszereplésük miatt két meccsel kevesebbet játszottak.