Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kihagyja a Vidi-kapus az első EL-meccset

2018.09.18. 09:22

Erre a hétre még szigorú pihenést írtak elő a szombaton megsérült Kovácsik Ádámnak, így a MOL Vidi FC kapusa nem védhet csütörtökön a BATE Boriszov elleni Európa-liga-mérkőzésen.

Kovács Tibor csapatorvos a klub honlapján úgy fogalmazott, hogy a játékos már túl van a nehezén.

A hálóőr a Felcsút elleni bajnoki 71. percében sérült meg, amikor egy kivetődésénél összecsúszott Dejan Trajkovskival.

"Közvetlenül az ütközés után eszméletlenül terült el a pályán, de az akut ellátás után szerencsére gyorsan magához tért. Azonnal a székesfehérvári kórházba szállították, ahol gyors kivizsgálás következett, majd közel 48 órát bent tartották megfigyelés alatt, de mivel semmiféle neurológiai tünete nem jelentkezett, így végül hétfőn délelőtt hazamehetett" - mondta a molvidi.hu oldalnak Kovács.

A csapatorvos hozzátette, hogy Kovácsik közérzete jó, és az ütközéshez képest szerencsés kimenetelű sérülést szenvedett.

"Apróbb kozmetikai jellegű sérülésektől eltekintve semmi maradandó károsodást nem szenvedett. A szája szélét hét öltéssel össze kellett varrni, valamint egy-két fogát meg kellett igazítani. A fogak kezelése egyébként még folyamatban van, hiszen a következő napokban újabb beavatkozásokra lesz szükség. A héten mindenképp szigorú pihenés van előírva számára, aztán majd jönnek a kontrollvizsgálatok" - folytatta.

A visszatérés időpontját nem tudta megmondani.

A Videoton csütörtökön kezdi meg szereplését az EL főtábláján, amikor a fehérorosz BATE Boriszovot fogadja a Groupama Arénában. (MTI)