Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Urbán Flórián a svájciaknál talált menedéket a NER elől

2018.09.18. 09:41 Módosítva: 2018-09-18 11:43:03

Urbán Flórián kacskaringós edzői pályafutása újabb izgalmas állomáshoz érkezett. Az egykor még Felcsúton magát Orbán Viktort is edző volt válogatott középpályás megjárta a magyar bajnokság szinte összes osztályát az NB I.-től a Megye I.-ig. A hányattatásait – nem is mindig alaptalanul – politikai okokkal magyarázó, a Jobbik színeit viselő szakember legutóbb a Soproni FAC csapatánál dolgozott, ahol emlékezetes módon épp a miniszterelnökkel példálózva próbálták szentesíteni kinevezését a fideszes városvezetés felé.

Új munkaadójának viszont bizonyosan nem lesz szüksége hasonlóan abszurd kommunikációs mesterfogásokra, mivel Urbán a svájci minifutball-szövetség megbízásából az ország U21-es minifutball-válogatottjának szövetségi kapitánya lett, és ebbéli minőségében vezeti majd minicsapatát az októberi minifutball-vébén, Prágában.

A hírről maga Urbán Flórián számolt be Facebook-oldalán, a képhez fűzött megjegyzésében külön köszönetet mondva a szövetség elnökének, illetve beszólva a NER-nek.

"Ide már nem ért el a kezetek" – írta, egy narancs, illetve kacsintós emoticonnal is egyértelműsítve üzenetét.

(A minifoci olyan, mint amit szerte az országban játszanak lelkes amatőrök 5+1-es felállásban kispályán, műfüvön.)

(via NSO)