Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dzsudzsák Balázs ismét az araboknál futballozik

2018.09.19. 19:07 Módosítva: 2018-09-19 19:22:04

Mégsem sikerült európai csapathoz igazolnia Dzsudzsák Balázsnak. A magyar válogatott csapatkapitányának volt ajánlata Hollandiából is, végül csak az arabvilágban maradt és az Egyesült Arab Emírségek bajnokságába nemrég feljutó al-Ittihad Kalba játékosa lett.

Korábban arról is volt szó, hogy a holland Fortuna Sittard játékosa lesz, de más csapatok nevei is szóba kerültek. Végül nem sikerült megállapodást kötni egyik egyesülettel sem, így Dzsudzsák végül nem országot, csak csapatot váltott.

Az al-Ittihad Kalba SC újonc az arab ország élvonalában. A keret tagja többek között a brazil csatár, Myke Bouard Ramos, akit az MTK Budapest adott kölcsön, valamint a horvát hátvéd, Antonio Perosevic, aki a Puskás Akadémiában szerepelt. Amennyiben a játékengedélye elkészül, Dzsudzsák pénteken az al-Dafra SCC otthonában sorra kerülő meccsen, a bajnokság harmadik fordulójában mutatkozhat be új együttesében.

Dzsudzsák új csapata az Arab Gulf League-ben eddig két fordulót játszott le. Az elsőben éppen a magyar játékos korábbi csapatától, az Al Wahdátzól kaptak ki 6-2-re majd múlt pénteken az Emirates ellen nyertek 2-0-ra