Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Horvátkockás hazai Barca-mez jön

2018.09.19. 13:18

Pár napja mutatta be rózsaszín váltómezét a szezonra a Barcelona, a drukkerek közel 60 százaléka szörnyűnek találja a trikót. Most a Sport.es egyik újságírója már a Barca jövő évi első számú mezéről közölt látványtervet, amivel egyenesen lesokkolta a drukkereket. Nézzük is:

Igen, a Barcelona az értesülések szerint kockás mezt tervez, olyan horvátos mintájút, a horvát válogatott vébén látott trikóihoz hasonlót. Állítólag a klubvezetés már meg is adta az engedélyt a Nike-nak a gyártásra.

A Barca hazai mezén 1999, a klub alapítása óta volt legalább két sáv, majdnem mindig függőlegesen, a 2015-16-os szezonban vízszintesen - vagyis történelmi módosítás előtt áll az egyesület.

A Barca horvát légiósa, Ivan Rakitic a világbajnokságon
A Barca horvát légiósa, Ivan Rakitic a világbajnokságon

Milyen lenne a kockás Barca-mez?

  • 3514
    Tényleg horror
  • 1114
    Menő

A szurkolók, legalábbis egyelőre, nem örülnek. A másik barcelonai sportújság, a Mundodeportivo.com a pink után a kockást is megszavaztatta: a voksok 75 százaléka szerint "horror", ahogy kinéz.