Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kovács: Jobbak voltunk, de hiányzott a rutin

2018.09.20. 22:53

2-0-ra kikapott hazai pályán a Mol Vidi FC a BATE-től az Európa Liga csoportkörének első fordulójában. Nem volt rossz a magyar csapat, de nem sikerült kihasználni a helyzeteket, hiányzott a rutin a játékosok és Marko Nikolics szerint.

Először is, gratulálok a BATE-nek a győzelemhez. Látszott, hogy ők kicsit komolyabb nemzetközi rutinnal rendelkeznek, mint mi. Ez a meccs ezen múlott. Sokat kell még fejlődnünk, ha a csoportkörben eredményesek szeretnénk lenni

– mondta Kovács István a mérkőzés után a Sport1-nek, de nem akart a csapattól a héten távozó Danko Lazoviccsal és a hiányzókkal foglalkozni. 

Juhász Roland szerint sem volt két gól a két csapat között, sőt

a BATE verhető csapat lett volna, és amit elterveztünk, az nagyjából működött is, ezért is különösen bosszantó a vereség.

Marko Nikolics, a Vidi edzője a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón gratulált az ellenfélnek és megköszönte a szurkolók támogatását. Játékosaihoz hasonlóan is a rutin, illetve Huszti Szabolcs és Lazovic hiányáról beszélt, ami "túl soknak bizonyult".