Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az osztrákok bemutatták a tökéletes egyérintős gólt

2018.09.21. 09:41

Furcsa mérkőzést játszottak csütörtökön az Európa Liga első csoportkörében. A gyakorlatilag (papíron természetesen nem) ugyanazzal a támogatóval rendelkező RB Leipzig fogadta az RB Salzburgot. A lipcseieknél Gulácsi Péter csak a kispadon kapott most helyet.

A találkozó 2-2-re állt, amikor a 88. percben egy lipcsei támadást Pongracic fejelt vissza a mezőnybe. Jött Reinhold Yabo, aki szintén fejjel csúsztatta tovább. Aztán – igaz a labda egyet pattant a földön – Schlager estében, látványos mozdulattal tette tovább.

Kampl volt a következő, aki elsőre nem tudta megszelídíteni, de aztán sarokkal ugratta ki Guldbrandsent, aki levette, maga elé tette, majd pontosan lőtte el a hosszú sarokba. Ezzel az utolsó perces góllal nyert 3-2-re a Salzburg.