Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

19-re húzott lapot a Lazio-csatár

2018.09.21. 10:30

Az olasz Lazio az Apollont fogadta az Európa Liga csoportkörének első fordulójában. A ciprusiak meglepően jól játszottak, mindössze egyetlen góllal kaptak ki, bár ez elsősorban a csereként beálló Senad Lulicnak köszönhető, aki összehozta az év egyik legnagyobb helyzetét, majd kihagyta azt.

Tökéletes passzt kapott, még a kapust is ügyesen fektette el, már a testcsel után is az üres kapuba guríthatta volna a labdát. Ő viszont inkább megállította a labdát, hogy szemtől szembe álljon a kapuval és az egyik, normál esetben tehetetlen védővel. Ez persze még így is ajtó-ablak ziccer volt, de ekkor úgy gondolta, beletesz még egy csavart, és elfekteti az utolsó védőt is egy lövőcsellel. A vicc az, hogy nagyjából még ez is sikerült, csakhogy nem volt elég higgadt, hogy kivárja az ütemet, amikor a védő már képtelen bármit tenni, kapura gurított, a védő meg estében kirúgta a labdát, vagy legalábbis elakadt benne.

Hibája végül nem került pontokba, a Lazio 2-1-re győzött.