Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csapás, hogy sosem állhat össze Messivel a 2. legpengésebb argentin

franco1
2018.09.22. 09:10

Franco Vazquezt ismerhetik már az Indexről is, ő az a nem fiatal, ellenben szuperpengés argentin futballista, akit az argentin válogatott is felfedezett végre, és be is mutatkozhatott abban két hete.

A 31 éves támadó középpályás-csatár-szélső keverék szerencsére időről időre jelentkezik valami tényleg jóval, csütörtökön az Európa Ligában rúgott egy őrült nagy gólt.

Nem is rossz csapatot, a belga második Standard Liege-t fogadták a Sevillával, és gurítottak neki egy ötöst. Pedig volt 1-1 is, mikor a belgák egyenlítettek, de szünetre már a spanyolok vezettek újra, mert jött Vazquez, és előhúzta a balost:

Elég jól eltalálta a kapufát, nem?

Jó lenne egyszer megnézni, mi jönne ki belőlük, ha Messivel lennének a pályán, de ez még arrébb lesz, mert a szupersztár egy ideig, legalább tavaszig nem játszik a hazai csapatban. Sőt, könnyen lehet, hogy a Messi-Vazquez-kettős sosem áll fel a középpályán vagy a támadósorban, mert mindketten ballábasak, és a pályának ugyanazon területén érzik jól magukat, valahol ott a jobb oldal környékén.

De ne legyen igazam!