Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szinte könyörgött a kiállításért a spanyol csatár

2018.09.22. 09:50

A Real Sociedad 1-0-ra legyőzte a Huesca csapatát idegenben a spanyol bajnokság ötödik fordulójának nyitómérkőzésén. A meccs önmagában felejthető volt, a vendégek csatára, Juanmi azonban gondoskodott a show-ról.

A spanyol játékosnak nem volt egy jó mérkőzése, a 71. percben pedig teljesen feleslegesen szabálytalankodott a középpályán. A megmozdulása nem volt durva, de lehetett rá lapot adni, a bíró pedig élt is a lehetőséggel.

Juanmi a sárga után teljesen elborult, vélhetően nem a legkedvesebb szavakkal illette a játékvezetőt. Még így is megúszhatta volna a dolgot, de nem tudott ellenállni annak, hogy harmadszor is bemutasson tűréshatára legvégén járó játékvezetőnek, amiért megkapta a második sárga lapját is.

Egy perc alatt kiállíttatta magát.

Nem ő volt azonban az egyetlen renitens a vendégeknél, Theo Hernandez is összeszedett egy pirosat durvaság miatt, így bár 1-0-ra nyert, de kilenc emberrel fejezte be a mérkőzést a Real Sociedad.