Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Köríves könyökös sodorta bajba a Barcát

2018.09.23. 22:02

A spanyol bajnokság ötödik fordulójának vasárnap esti meccsén a Barcelona a Gironát fogadta. Messi lőtt egy szokásos gólt, Vidal betette neki a labdát a jobbról, ő pedig ballal a jobb alsóba küldte.

A 35. percben azonban megfogyatkozott a Barca, vagyis nem a szokásos forgatókönyvet láthattuk a Nou Campban.

A francia védő Clement Lenglet először kapott lehetőséget kezdőként, de a könyöke egészen furcsa helyen volt, amikor ütközött. A játékvezető pedig úgy ítélte meg, hogy kiállítja.

Még az első félidőben egyenlített a Girona, Pique és Busquets között Stuani elvitte a labdát, ter Stegen sem tudott már hárítani. Előtte Portunak is volt már egy helyzete, de ő amikor elvitte a labdát a kapus mellett, nem lőtt kellő erővel, és így Piqué befutotta a labdát.

Az 51. percben az uruguayi Stuani belőtte a második gólt, vagyis fordított a másik katalán csapat.

Messi a 60. percben hatalmas kapufát lőtt szabadrúgásból. Pár perccel később Pique fejessel kiegyenlített.

Ötödik gól viszont nem jött, így a 2-2-es döntetlen azt jelenti, hogy a Barcának már nincs pontelőnye a Reallal szemben, csak a jobb gólkülönbségével vezet. 16-5 áll Messiék neve mellett, a Realnak 12-3.

Itt a meccsről az összefoglaló, szép gólok voltak, érdemes megnézni.