Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Igazságtalan, hogy egy ekkora gól semmit nem ér

2018.09.23. 09:59

John McGinn meglőtte az angol másodosztály idei szezonjának legnagyszerűbb gólját. Ha ez a találat nem a Championshipben születik, akkor jó eséllyel Puskás-díjat érne:

A Sheffield Wed ellen játszott hazai pályán az Aston Villa az angol másodosztályban. Utóbbi egy győzelemmel akár a tabella hatodik helyére is felküzdhette volna magát, és bár még hosszú a szezon, a nagyon szoros élmezőny miatt az ilyen meccseket hoznia kell a hazaiaknak.

Ennek ellenére nem alakult jól a mérkőzés az Aston Villának, a Sheffield Wed szerezte meg a vezetést a második félidő elején, de aztán jött McGinn.

Egy kifejelt labdát vállalt el kapásból: tökéletesen állt bele a lövésbe, nem csak sikerült kellőképpen leszorítania a labdát, de még egy szép kiflit is adott a lövésnek. A labda a kapufa segítségével védhetetlenül vágódott a kapuba, elképesztően nagy gólt lőtt McGinn.

A találat azonban nem pörgette fel kellően a hazaiakat, a Sheffield Wed nem sokkal később megszerezte a második gólját is a mérkőzésen, amivel elvitte a három pontot Birminghamből.