Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Igazságtalan, hogy egy ekkora gól semmit nem ér

2018.09.23. 09:59

John McGinn meglőtte az angol másodosztály idei szezonjának legnagyszerűbb gólját. Ha ez a találat nem a Championshipben születik, akkor jó eséllyel Puskás-díjat érne:

A Sheffield Wed ellen játszott hazai pályán az Aston Villa az angol másodosztályban. Utóbbi egy győzelemmel akár a tabella hatodik helyére is felküzdhette volna magát, és bár még hosszú a szezon, a nagyon szoros élmezőny miatt az ilyen meccseket hoznia kell a hazaiaknak.

Ennek ellenére nem alakult jól a mérkőzés az Aston Villának, a Sheffield Wed szerezte meg a vezetést a második félidő elején, de aztán jött McGinn.

Egy kifejelt labdát vállalt el kapásból: tökéletesen állt bele a lövésbe, nem csak sikerült kellőképpen leszorítania a labdát, de még egy szép kiflit is adott a lövésnek. A labda a kapufa segítségével védhetetlenül vágódott a kapuba, elképesztően nagy gólt lőtt McGinn.

A találat azonban nem pörgette fel kellően a hazaiakat, a Sheffield Wed nem sokkal később megszerezte a második gólját is a mérkőzésen, amivel elvitte a három pontot Birminghamből.