Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A jó labdák mindig azokhoz kerülnek, akik be is tudják lőni

2018.09.24. 09:56

Cristiano Ronaldo nehezen indult be az olasz bajnokságban, de az utóbbi két Serie A-meccsen már három gólt lőtt. A hétvégén a Frosinone ellen is betalált a Juventus csatára, a 81. percben lőtt gólt, ezzel lett 1-0, majd a 94.-ben Bernardeschi góljával 2-0. A klub edzője, Massimilliano Allegri szerint a portugál csatárt lelkiereje helyezi a többiek elé.

„Cristiano Ronaldónak sok helyzete van, és ez azért történik, mert a jó labdák mindig azokhoz kerülnek végül, akik képesek gólt lőni a 16-oson belülről. Néhány helyzetet kihagy ezekből, néha nincs szerencséje a kipattanókkal, de az az erőssége, és ez tény, hogy mindig meccset eldöntő szerepe van, még ha nem is talál be. És az is azért történik, hogy a meccsek vége felé lő gólt, mert mentálisan erősebb a többieknél" – mondta az olasz edző.

A Juventus eddig hibátlan a bajnokságban, mind az öt meccsét megnyerte, három ponttal vezet a Napoli előtt.

(via Yahoo.com)