Judit
2 °C
7 °C

A jó labdák mindig azokhoz kerülnek, akik be is tudják lőni

2018.09.24. 09:56

Cristiano Ronaldo nehezen indult be az olasz bajnokságban, de az utóbbi két Serie A-meccsen már három gólt lőtt. A hétvégén a Frosinone ellen is betalált a Juventus csatára, a 81. percben lőtt gólt, ezzel lett 1-0, majd a 94.-ben Bernardeschi góljával 2-0. A klub edzője, Massimilliano Allegri szerint a portugál csatárt lelkiereje helyezi a többiek elé.

„Cristiano Ronaldónak sok helyzete van, és ez azért történik, mert a jó labdák mindig azokhoz kerülnek végül, akik képesek gólt lőni a 16-oson belülről. Néhány helyzetet kihagy ezekből, néha nincs szerencséje a kipattanókkal, de az az erőssége, és ez tény, hogy mindig meccset eldöntő szerepe van, még ha nem is talál be. És az is azért történik, hogy a meccsek vége felé lő gólt, mert mentálisan erősebb a többieknél" – mondta az olasz edző.

A Juventus eddig hibátlan a bajnokságban, mind az öt meccsét megnyerte, három ponttal vezet a Napoli előtt.

(via Yahoo.com)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?