Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Falcaónak még a színészkedés sem ment

2018.09.25. 22:34

Az AS Monaco nem bírt az Angers csapatával a francia első osztály 7. fordulójában, 1-0-ra kikapott hazai pályán. Ezzel már öt forduló óta nyeretlen a csapat, egyetlen pont választja el jelenleg a kieső helytől a Monacót.

A védelemmel még nem is lenne akkora probléma, a támadójáték azonban siralmas. Hét meccs alatt csak nyolc gólt szerzett a Monaco, miközben olyan támadók vannak a csapatban, mint Aleksandr Golovin vagy Falcao. Utóbbinak egyébként különösen rossz meccse volt.

klasszis csatár létére egy borzalmas színészkedéssel próbálkozott a 16-oson belül lövés, csel vagy bármilyen kicsit is hasznos megoldás helyett.

Falcao lába legalább 30 centire volt a védő lábától, simán elmehetett volna mellette, ehelyett inkább feldobta magát. A bíró nem ette meg a végtelenül átlátszó próbálkozást, azonnal felmutatta a sárga lapot a csatárnak.

Az eset a 39. percben történt és nagy kár, hogy Falcao nem próbálkozott meg egy lövéssel. Onnan legalább lett volna esélye eltalálnia a kaput, amire a Monaco 90 perc alatt képtelen volt. Az Angers megérdemelten nyert 1-0-ra.