Natália
1 °C
7 °C

Brazíliában szentté avattak egy kapust

2018.09.26. 18:18

A Ponta Grossa városában székelő Operário Ferriovário csapata nyerte a brazil harmadosztály döntőjét, miután a fináléban – a hazai 3-3 után – 1-0-ra tudta legyőzni a Cuiabá csapatát. A bravúr egyértelműen az Operário kapusának, Simaónak köszönhető.

A 25 éves kapus olyan bravúrokat mutatott be, mintha tényleg az egész megjátszott jelenetek sora lenne. Főleg a hosszabbítás utolsó négy percében mutatott be olyan bravúrokat, amely után városában egész egyszerűen szentté avatták, csak Szent Simonnak emlegetik innentől kezdve.

Bár a meccset még vasárnap késő éjszaka játszották, ilyen bravúrokat még most sem késő bemutatni. A Cuiabá játékosai egész egyszerűen képtelen voltak gólt lőni a kapusnak, aki már az elődöntőben is egy tizenegyes párbajt megnyert csapatának. Íme Szent Simon bravúrjai:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?