Előd
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Griezmann: Nem tudtam aludni a Barca miatt

2018.09.26. 08:13

Antoine Griezmann, az Atlético Madrid csatára mesélt arról, mit élt át, amikor a Barcelona szerette volna őt leigazolni. Elmondta, álmatlanságban szenvedett és sokáig nem tudta, mi lenne a helyes út. Aztán nem igazolt sehova, új szerződést kötött az Atlétivel, de ez volt élete legnehezebb döntése.

„Volt amikor nagyon nem éreztem jól magam. Nem tudtam aludni.

Előfordult, hogy hajnali három órakor felébresztettem a feleségem, hogy mitévők legyünk.

De ő sem tudott segíteni. A szüleim, a családom egy része a Barcát javasolta, mások hogy maradjak. Nagyon bonyolult döntést kellett meghoznom - mesélte Griezmann.

A csatár 2014-ben érkezett a fővárosi klubhoz, amellyel bajnokságot, Europa Ligát, európai Szuperkupát nyert, illetve a nyáron világbajnok lett a francia válogatottal. A sikerek miatt erős köteléket jelentettek a madridi csapattársai, akik mind győzködték, maradjon.

„Sokan hívtak fel, látva, hogy mennyire vacillálok. A csapattársak és a körülöttem dolgozók is arra biztattak, ne menjek el, készek sok mindent megtenni azért, hogy itt folytassam. Ez megérintett. Jobbak akarunk lenni a BL-ben, mint legutóbb. Úgy érzem, hogy az én hibám is, hogy nem sikerült jobb eredményt elérni, idén javítani akarunk.”

Az Atletico és Griezmann egyértelmű célja a szezonban, hogy megnyerjék a Bajnokok Ligáját, pláne, hogy a döntőt az Atletico Madrid stadionjában rendezik, így hazai pályán játszhatnának a kupáért.

griezmann 1-0 Atlético Madrid vs huesca

Az a meccs csak jövő júniusban lesz, kedden az Atleti az Huescával játszott bajnokit, és verte 3-0-ra. Az első gólt Griezmann rúgta.