Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megfigyelte a kapust, megnézte a szelet: félpályás gól

2018.09.27. 10:13

Dino Islamovicnak nagy napja volt kedden a svéd futballbajnokságban, az Östersunds FK csatára a Brommapojkarna ellen mesterhármast szerzett, egyik gólját ráadásul a félpályáról rúgta.

Az Östersunds 1-0-ra nyerte az első félidőt, és a másodikban is elég gyorsan betalált. A Brommapojkarna labdát veszített az ellenfél tizenhatosánál, Fritzson lépett bele egy passzba. A labdát egyből előre rúgta, Islamovic tolt egyet rajta, majd a kezdőkörből a kapura küldte.

Petric kapus ugyan kint állt, de lett volna még ideje visszatérni. Felugorva próbált még védeni, be a feje fölött behullott a labda a kapuba.

Islamovic, ahogy azt az Aftonbladetnek elmondta, készült egy ilyen kísérletre. Az első félidőben az Östersunds játszott szembeszélben, a fordulás után viszont már a hátszéllel is számolhatott.

"Figyeltem a kapust, láttam, hogy eléggé kint állt. Azt gondoltam, ha legközelebb megkapom a labdát, át fogok emelni a feje fölött." – mondta Islamovic, aki aztán sikeresen végre is hajtotta a tervet. Azt reméli, hogy találata az év gólja lesz.