Natália
1 °C
7 °C

Megszólalt a Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádló nő

2018.09.28. 16:11

Megszólaltatta a Spiegel azt a nőt, aki korábban nemi erőszakkal vádolta a Juventusban futballozó Cristiano Ronaldót. A német lap 2017-ben a Football Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok alapján írt a 2009-ben történt esetről, most viszont az érintett, Kathryn Mayorga árult el nekik részleteket. A Las Vegasban történt erőszak után a játékos 375 ezer dollárért vásárolta meg a hallgatását, de a nő ügyvédje most megtámadta az akkor megállapodás érvényességét egy nevadai bíróságon.

A most 34 éves nő állítása szerint Cristiano Ronaldo análisan erőszakolta meg, majd azt kérdezte tőle, vannak-e fájdalmai. A portugál térdre rogyva mondta, hogy 99 százalékban jó ember, csak 1 százakban nem az.

A játékos 2017-ben ügyvédjén keresztül utasította vissza vádakat, azt állítva, hogy mindketten akarták az aktust. Mayorga ügyvédje ugyanakkor a frissen beadott keresetben feltüntet egy dokumentumot, amiben Cristiano Ronaldo leírásában is az szerepel, hogy a nő többször is nemet mondott, és arra kérte, hagyja abba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?