Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már sokan nyugdíjba küldenék Király Gábort

2018.09.30. 09:26

Sorozatban az ötödik bajnoki meccsén maradt nyeretlen a Haladás az NB I.-ben, szombaton hazai pályán a Pakstól kaptak ki 2-1-re, így a csapat maradt az utolsó, kieső helyen.  Egyre hangosabbak azok a hangok, amelyek Király Gábor, a csapat 42 éves kapusának távozását követelik. 

Ezúttal a vendég paksiak egyenlítő góljánál hibázott a korábbi 108-szoros válogatott kapus, amikor Király úgy ütötte el a labdát, hogy az pont a csereként beállt Simon András elé került, aki nem sokat gondolkozott és a hálóba bombázott.

Bár Királynak számos bravúrja van, sokszor került az elmúlt meccseken kiszolgáltatott helyzetbe, így hibázni is többet hibázott. A szurkolók természetesen megtalálták őt is, ahogy a csapat többi játékosát is.

Már a meccs előtt tüntettek a hazai ultrák, 15 percig bojkottálták a meccset, és csak azután kezdtek el szurkolni, akkor is a a “Nem kérünk az NB II-ből, hej, hej!” rigmussal. A meccs végén aztán egy csoportjuk elállta a kijáratot, így a játékosok mellett a VIP-ban helyet foglalók sem tudtak kimenni a stadionból. A rendőrségnek kellett intézkednie.