Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Most Gyurcsót támadták meg a Hajduk ultrái

2018.09.30. 10:18

Szombaton rendezték a horvát futballbajnokság legnagyobb rangadóját. A Hajduk Split a Dinamo Zagrebet fogadta. Bár gól nem, de a szokásoknak megfelelően balhé ezúttal is volt a meccsen, amelynek szenvedő alanya ezúttal Gyurcsó Ádám volt.

 

Néhány hónappal az után, hogy Futács Márkót a nyílt utcán támadták meg a spliti ultrák, a Torcida egyes tagja. Bár nem a magyar volt a célpont, hanem a napokkal előtt hibát elkövető ghánai Ahmed Said, Futácsnak így is felrepedt az orra, amikor az egyik huligán felé rúgott.

Gyurcsó hiába lőtt a legutóbbi bajnokin két gólt és játszott a Dinamo ellen is jól, a hazaiak nehezen viselték, hogy nem sikerül a nagy riválist legyőzni, ezért a második félidőben hatalmas petárdázásba kezdtek, amelyben egy helyi biztonsági ember is sérülést szenvedett.

A meccs hosszabbításban a pályára repülő tárgyak egyik, egy öngyújtó fejen találta a magyar játékost, akit biztonsági okokból le is kellett cserélni. Szerencsére nagyobb balhé és baj nem történt, de a kedélyek nem nagyon nyugszanak Splitben.