Máté, Mirella
4 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Csányi megtámadta a Felcsút-Vidi-balhét lezáró döntést

2018.10.02. 09:48

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke megfellebbezte a független fegyelmi bizottság (FEB) első fokú döntését a 8. fordulóban lejátszott Felcsút–Mol Vidi FC mérkőzés után történtek kapcsán. Az eljárás ennek értelmében másodfokon folytatódik.

Mint emlékezetes, a szeptember 15-i bajnoki után hatalmas lökdösődés alakult ki a pálya szélén, a Vidi-játékos, Anel Hadzic a felcsúti kispaddal veszett össze, míg a hazaiak edzője, a békíteni igyekvő Benczés Miklós a földre került. Scepovics pedig az öltöző ajtajáig kergette Varga Józsefet, a korábbi Vidi-játékost, aki a meccs előtt igazolt Felcsútra.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága egyik klubot, illetve játékost sem büntette. Azt állapították meg, hogy „a hivatalos jegyzőkönyvek, a meghallgatások és a videofelvételek alapján egyértelmű, hogy ütés, rúgás, vagy más a Fegyelmi Szabályzat alapján büntetendő erőszakos cselekmény nem történt, és ilyen irányú szándék sem volt megállapítható”.

Bár a két klub játékosai és vezetői is elismerték, hogy a meccs utáni viselkedésük elítélendő, egyik csapatot sem marasztalták el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?