Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kirúgták az Aston Villa edzőjét

2018.10.03. 18:37

Azonnali hatállyal menesztette Steve Bruce vezetőedzőt az angol másodosztályban szereplő Aston Villa, vélhetően a pocsék szezonkezdés miatt – olvasható a klub honlapján.

Mint írták, a teljes edzői stáb távozik a csapattól, az új edző kinevezésének folyamata pedig már el is kezdődött. A vezetőség háláját fejezte ki Bruce-nak és csapatának a kemény munkájukért, és sok szerencsét kívánt nekik a jövőben.

Az új kapitány kinevezéséig a klub U23-as csapatának edzője, Kevin MacDonald irányítja majd a csapatot, de a közlemény azt sugallja, hogy ez az állapot nem tart majd sokáig, ugyanis csak a szombati, Millwall elleni meccsüket említették meg benne.

Ez annak fényében akár logikus is lehet, hogy már júliusban felröppentek olyan sajtóhírek, hogy a napokban a Barcával is hírbe hozott Arsenal-legenda, Thierry Henry lehet majd a klub új edzője. A Daily Star akkor egyenesen azt írta, a francia szóban már meg is állapodott a vezetőséggel, és Bruce kirúgása után ki is nevezik majd.

A klub két új tulajdonosának részéről egyébként teljesen érthető az edző menesztése, nekik ugyanis egyértelmű céljuk elérni, hogy jövőre ismét a Premier League-ben szerepelhessen a korábbi hétszeres, legutóbb 1981-ben bajnok Aston Villa.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas