Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Guardiola kiabálhatott a videóbíróért, hiába

2018.10.03. 12:01

A videóbíró még nem tökéletes – vagyis inkább nem tudják kellően hatékonyan használni –, de a Serie A-ban és a Bundesligában kifejezetten jól teljesít második évében, míg a spanyolok még látványosan ignorálják a technológiát.

A Bajnokok Ligájába nincs, csak 2019-től vezetik be a VAR-t, így idén jó eséllyel még sok olyan hibás ítéletet fogunk látni, mint Sané meg nem adott büntetője. 

A Hoffenheim hazai pályán fogadta a Manchester Cityt, és meglepően jól tartotta magát. A 73. percben is 1-1 volt az állás, amikor a machesteri Sané csapott le egy szerencsésen megpattanó labdára, majd a kapus mellett megcsinálta a cselt. Oliver Baumann egyértelműen elkaszálta a támadó lábát, fix büntető, a bíró viszont engedte tovább a játékot, kirúgás következett.

11-es volt?

  • 674
    Igen
  • 98
    Nem

Pedig nem akárki fújta a meccset, hanem a vb-n is látott szlovén, Damir Skomina, napjaink egyik legismertebb, legtapasztaltabb játékvezetője. 42 éves, ő vezette a tavalyi Ajax-Manchester United EL-döntőt, többek között.

A Manchester City szerencséjére végül nem ezen múlott, a 87. percben David Silva megszerezte a három pontot az angol bajnoknak.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas