Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sürgősen rendezni kell a sorokat, mielőtt baj lesz

2018.10.03. 10:54

Az Augsburg elleni bajnoki döntetlen (1-1), majd a berlini vereség (0-2) után a Bajnokok Ligájában a holland Ajaxot sem tudta verni a Bayern München, 1-1-t játszott vele.

A Bild azt veti a horvát edző, Niko Kovac szemére, hogy ha tudta, hogy technikás és jó játékosok alkotják az ellenfelet, miért nem csinált ellenük semmit? Miért nem adott megfelelő válaszokat a Bayern?

Giovane Elber, aki a meccset elemezte a német adón, nem érzékelte, hogy otthon játszanának a bajorok, ezért alakult ki hiányérzet benne.

"Voltak jobb szakaszaink, de a stílusunk javításra szorul. Nem ilyen eredményeket szeretnénk. Sürgősen rendeznünk kell a sorokat, hogy a Gladbach ellen már mást láthassanak a nézőink" - értékelt a meccs után a világbajnok csatár, Thomas Müller.

Niko Kovac azt magyarázta a sajtótájékoztatón, hogy nem tudták megmutatni azt, amit ő elképzelt, és ez nem volt egy jó meccs tőlük.

"Túl sokat akartunk, túl gyorsan, és így túl sok pontatlan passzunk lett. Tudom, hányadán állunk, és vissza kell térnünk az alapokhoz. A párharcok nyerésében, a gyorsabb labdajáratásban kell fejlődnünk. Az Ajax rávilágított a hibáinkra.

Most meg kell mutatnunk, hogy több van bennünk, mert ez a meccs a bizonyíték, magától senki sem adja nekünk a pontokat, nem természetes, hogy nyerünk.

Az első hét meccsen teljesítményünkre lesz szükség, különben nem jutunk egyről a kettőre" 

- jelentette ki.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas