Natália
1 °C
7 °C

C. Ronaldo nem áll bele a médiacirkuszba, tovább tagad

2018.10.03. 17:10 Módosítva: 2018-10-03 17:52:11

Továbbra is hevesen tagadja a nemi erőszak vádját Cristiano Ronaldo, aki ezúttal közösségi oldalán egyebek mellett arról írt, mielőbb szeretné tisztázni a nevét, de nem fog beleállni az ügyet övező médiacirkuszba.

Határozottan elutasítom a vádakat, az erőszak egy borzasztó bűn, ami szembe megy mindennel ami vagyok, és amiben hiszek. Mielőbb szeretném tisztázni a nevemet, de ezzel együtt nem vagyok hajlandó gerjeszteni a tüzet, amit olyan emberek gyújtottak, akik az én káromra akarnak előrejutni.

– fogalmazott Ronaldo, aki vasárnap egy Instagram videóban is hasonló szavakkal tagadta a vádakat.

2009-ben valóban volt szexuális kapcsolat Ronaldo és az őt vádoló Kathryn Mayorga között, a Juventus 33 éves csatára azonban állítja, a nő is beleegyezett az aktusba. A nő az ügyet követően rögtön beperelte a világsztárt, de végül peren kívül megállapodtak, Ronaldo akkor állítólag 375 ezer dollárt fizetett ki a Mayorga hallgatásáért.

A Der Spiegel szerint a nő ügyvédje ugyanakkor most megtámadta az akkori megállapodás érvényességét egy nevadai bíróságon, a 34 éves nő ugyanis azt állítja, a világsztár megerőszakolta őt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?