Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Coutinho visszabalettozta, Rakitic bevágta

2018.10.04. 08:42

A Barcelona Lionel Messi kiváló teljesítményével, két góljával verte Londonban 4-2-re a Tottenhamet a Bajnokok Ligája csoportkör második fordulójában. Messi góljai parádésak voltak, de ahogy Philippe Coutinho és Ivan Rakitic összehozta a második Barca-gólt, arra tényleg nincsenek szavak.

Maga az egész akció zseniális volt. Messi ívelte Luis Suárez elé labdát, aki egyből, mellel tette tovább Coutinhónak. A brazil egy kiflit rúgott, de még a vonal előtt egy látványos visszaemeléssel mentette meg a labdát úgy, hogy az le sem esett. Ráadásul pontosan is tette középre. Jött Rakitic és eldőlve, kapásból hatalmas nagy gólt lőtt.

Bár a Tottenham 0-2 és 1-3 után is becsülettel kapaszkodott, Messi a 90. percben eldöntötte a meccset, a Barcelona két meccs után két győzelemmel vezet a B csoportot a szintén hatpontos Inter előtt.