Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mourinho szerint nem kaptak ki, amikor kiestek a Ligakupából

2018.10.05. 12:11

A Manchester United a Premier League rajtján kívül egyetlen mérkőzést sem nyert az Old Traffordon. A csapaton belül is egyre nagyobb a feszültség a hírek szerint. A bajnokságban tizedik helyen álló United a Newcastle ellen javíthat a hétvégén négy győzelem nélküli meccs után.

A United történetében eddig csak egyszer fordult elő, hogy négy egymás utáni meccsen nem tudott nyerni. José Mourinho edző azt mondta pénteki sajtótájékoztatóján, hogy elég sok oka van ennek a rossz sorozatnak, de azt nem akarja elmondani, hogy konkrétan mik ezek.

A Manchester kedden 0-0-t játszott a Bajnokok Ligájában a Valenciával, előtte a bajnokságban kapott ki a Tottenhamtól, a Wolvesszal döntetlent játszott, a Ligakupában pedig a másodosztályú Derbytől kapott ki tizenegyesekkel. Ez utóbbit Mourinho nem is hajlandó vereségnek tekinteni, és talált pozitívumot is a közelmúltból.

„Csak egyetlen vereségünk volt otthon, csak egyetlen vereség az utóbbi hét meccsünkön. De nem volt győzelmünk az előző három mérkőzésünkön. Három döntetlen. Nem éreztük vereségnek, de nem adta a győzelem örömét sem. Igen, fontos, hogy próbálkozzunk és nyerjünk szombaton."