Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Erre az ollózásra senki nem számított

2018.10.05. 10:05

2-1–re verte csütörtökön hazai pályán a Krasznodar az első félidőben még vezető Sevillát, így az oroszok magabiztosan vezetik a J csoportot az Európa-ligában. A Krasznodar egyenlítő gólja sem volt semmi, de a hajrában szerzett második gól aztán mindenen túltett.

Az oroszok a második félidőben rendesen rákapcsoltak, látszott, hogy nem akarnak hazai pályán kikapni, ennek pedig a 72. percben meg is lett az eredménye: szépen játszották ki a spanyolok védelmét, az akció végén pedig Pereyra némi szerencsével, a védője lábai között gurította el a labdát a bal alsóba.

Ez sem volt csúnya akció, de a hajrában aztán még ezt is sikerült felülmúlnia az oroszoknak. A 87. percben szabadhoz jutott a Krasznodar, a hátvéd Ramírez állt oda, és hiába volt messze a kaputól, majdnem gól is lett belőle, Vaclíknek kellett kiütnie a labdát. A kipattanó pont jó volt Claessonnak fejre, a csereként beálló Okriashvilinek tette tovább, aki aztán szinte a semmiből ollózott óriási gólt.