Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Annyit bénáztak, hogy a Benny Hill show-ban lenne a helye

2018.10.06. 08:43 Módosítva: 2018-10-06 09:25:55

1-1-es döntetlent játszott a Toulouse hazai pályán a Nice ellen a francia bajnokság 9. fordulójának nyitómeccsén. Emiatt leginkább a vendégek bánkódhatnak, ugyanis minden esélyük megvolt a győzelem megszerzésére, de három Nice-támadó sem tudta eltalálni a kvázi üres kaput. 

Az 56. percben járt a mérkőzés, 1-1 volt az állás. A Toulouse támadott, a vendégek pedig vaktában előrerúgták a labdát. Nem is lett volna ebből probléma, ha az egyik hazai védő nem próbálja meg 55 méterről hazafejelni a labdát. Már ez is Benny Hill show-ba illő jelenet volt, de semmi nem volt ahhoz képest, amit a három Nice-támadó leművelt:

A kapus méterekre a kaputól, egyetlen védő mellett kellett volna elgurítani a labdát az üres kapuba. Kissé kisodródott persze a támadó, de ez az NB1-ben is kötelező feladat. Még a legurítás sem lett volna rossz, sőt, a második passz is belefért volna, ha az utolsó labdába érő vendég játékos rálövi a labdát a kapura.

Ehelyett egy amatőr labda kezelési hibát láthattunk, aminek az eredménye egy bedobás lett. A mérkőzés végeredménye 1-1, két pontot dobtak el a vendégek, mert nem tudtak kihasználni egy 99,9 százalékos helyzetet.