Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mourinho: Ha Londonban esni fog az eső, az is az én hibám

2018-10-06T163458Z 1433307636 RC166EB544E0 RTRMADP 3 SOCCER-ENGL
2018.10.07. 08:42

A Manchester United kétgólos hátrányból fordított a Newcastle United ellen (3-2), ez volt a hetedik (rekord) ilyen győzelme a csapatnak a Premier League történetében. José Mourinho azonban így sem volt teljesen elégedett és a mérkőzés helyett leginkább saját magával foglalkozott.

55 éves vagyok, de ez az első alakalom, hogy vadásznak rám. Én tudom kezelni a helyzetet, de a játékosok nem. Nem a cseréim miatt nyertünk, hanem azért, mert a szünetben beszéltem a játékosokkal és egy teljesen más mentalitással, félelem nélkül mentek ki a pályára. 

mondta a portugál edző.

A Manchester United formájáról azt mondta, hogy a nagy csapatok is szenvedhetnek, elég csak az AC Milant megnézni: minden klubnál vannak jobb és rosszabb periódusok. Amikor pedig megkérdezték tőle, hogy jövőre is a United edzője lesz-e, azt válaszolta:

Holnap Londonba utazok és ha esni fog ott az eső, az én hibám lesz. Brexit? Az is az én hibám. Szóval majd meglátjuk.

(Borítókép: José Mourinho a Manchester United - Newcastle United mérkőzésen 2018. október 6-án. - Fotó: Phil Noble / Reuters)