Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rossi a legerősebb válogatottat küldi ki Athénban

2018.10.10. 09:36

Kedden egy-egy délelőtti és délutáni edzéssel folytatta felkészülését a magyar futballválogatott, amely pénteken Görögországban, hétfőn Észtországban lép pályára a Nemzetek Ligájában.

A magyar szövetség beszámolója szerint minden játékos egészséges, így Marco Rossi szakvezető a lehető legerősebb összeállításban küldheti pályára csapatát Athénban. A keretben továbbra sem szerepel Dzsudzsák Balázs, a kapitány újra nem hívta meg a szélsőt.

A délelőtti tréninget erősítéssel kezdték a játékosok, majd a telki edzőközpont centerpályáján a taktikát gyakorolták. Ebéd után az új kerettagokról elkészültek a hivatalos fotók. A délutáni edzésen a pontrúgásokat vette át a csapat, illetve egymás elleni játék is szerepelt a programban.

A két forduló után hárompontos magyar válogatott pénteken az athéni olimpiai stadionban, jövő hétfőn pedig Tallinnban játszik a Nemzetek Ligája C osztályának 2. csoportjában. Mindkét meccs 20.45-kor kezdődik. (MTI/Index)

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas