Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vidal kiakadt a Barcára, aztán a Barca rá

GettyImages-1047307852
2018.10.11. 11:55

Arturo Vidal szemmel láthatóan elégedetlen a Barcelonában kapott játékpercekkel, a nyáron a Bayern Münchentől a katalánokhoz igazolt játékos a Tottenham elleni BL-meccs után Instagramon reagált arra, hogy csak pár percet kapott, majd a vasárnapi, Valencia elleni bajnoki után egy azóta törölt üzenettel törölte bele a lábát a csapatba.

Erre reagált most Pep Segura, a csapat általános igazgatója, aki szerint Vidal tiszteletlen volt csapattársaival szemben, még akkor is, ha a megnyilvánulásait egyszerre lehet pozitívan és negatívan is értelmezni, hiszen egyfelől az látszik, hogy szeretne mindennél gyorsabban beépülni a csapatba, másrészről viszont tiszteletben kell tartania a csapattársakat, az edzőt és a klubot is, és az ilyen jellegű üzeneteivel leginkább önmagának árt.

A nyáron 20 millió euróért vett 31 éves Vidal 164 percet kapott eddig a bajnokságban, a BL-ben még ennél is kevesebbet, ott 8 percet volt pályán.

vidal

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas