A spanyolok fél óra alatt padlóra küldték Giggs csapatát

2018.10.11. 21:54

Spanyolország barátságos meccsen szűk félóra alatt kiütötte az otthon játszó walesi futballválogatottat. Az első 30 percben szerzett három gólt, majd végül 4-1-re nyerte. 

A Ryan Giggs vezette Wales sztárja, Gareth Bale nélkül állt, de arra alighanem nem gondoltak, hogy a védelmük ennyire sebezhető lesz.

A spanyolok már a nyolcadik percben vezettek. Egy kiütött labdát szedtek össze, majd Paco Alcácer vágta 16 méterról léc alá. Nagyjából 10 perc múlva egy újabb kapushiba segítette duplához Spanyolországot. Sergio Ramos bólintott a hosszú sarokba egy szabadrúgás után, Hennessey kapus rá sem tudott mozdulni az ütemtelen kísérletre.

Paco Alcácer a 29. percben újra kihasználta a walesi védelem szervezetlenségét, egy rossz mentést használt ki, simán ellépett három védő mögött, és még a levegőben ellőte a lehulló labdát.

A spanyolok a második félidőben már nem tudtak gyors gólokat szerezni,  a 73. percben jött csak a negyedik találatuk. Bartra fejelt kapuba elég könnyedén, elég későn mozdult rá védő (0-4).

A meccs hajrájában a walesiek megszerezték a becsületgólt, a 89. percben megkontrázták a spanyolokat, és az akció végén Vokes a kapuba fejelt.



  • Hírek
  • Hírek