Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egyértelmű büntető maradt el a görögök ellen?

2018.10.12. 23:23

Magyarország 1-0-s vereséget szenvedett pénteken a görögök ellen idegenben, ezzel nehéz helyzetbe került Marco Rossi csapata a Nemzetek Ligájában, hiszen féltávnál csak harmadik a magyar válogatott, a finnek hat, a görögök három ponttal előzik a magyar csapatot.

A győztes görög gólt Kosztasz Mitroglu szerezte a 65. percben, fél órával később, a hosszabbítás utolsó pillanataiban viszont tizenegyesgyanús helyzet volt a görög kapu előtt.

Fiola Attila ívelt be a jobb szélről, középen Sallai Roland és Kovács István várták a labdát, ami végül az utóbbi előtt álló védőhöz, Anasztasziosz Bakaszetaszhoz került – a görög játékos combbal vette át a labdát, majd felszabadított, de Kovács István szerint közben kézzel is labdához ért.

Az M4 Sport felvételét kikockázva sem egyértelmű, hogy a görög hozzáért-e a labdához, de annak ívét figyelve úgy tűnik, szabályos volt, és pont nem ért bele kézzel, de egyik ismétlési szög sem perdöntő.

vlcsnap-2018-10-12-23h13m03s463.png

Az UEFA-sorozatokban nincs videóbíró, a játékvezető Tobias Stieler pedig az asszisztenseitől sem kapott jelzést arra vonatkozóan, hogy kezezés történt volna, így tovább engedte az esetet, majd másodpercekkel később le is fújta a találkozót.

Ön szerint mi történt?

  • 4192
    Szabályos volt a görög, helyes ítélet született
  • 3841
    Egyértelmű kezezés volt, jogos büntető maradt el

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas