Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ezt a támadást felrajzolni sem lehetett volna szebben

2018.10.12. 09:29

Nagy meglepetésre 2-1–re verte Izrael a skót válogatottat csütörtökön a Nemzetek Ligájában, ezzel ismét teljesen nyílttá téve a csoportját. A skótok egyébként nem is játszottak rosszul, az első félidőben a vezetést is ők szerezték meg, de a másodikban aztán egy egészen káprázatos támadásból egyenlített az izraeli csapat.

Az akció az izraeli tizenhatostól indult, és mindössze 13 másodpercre, és három passzra – köztük egy nagyon okos sarkazásra – volt szükség ahhoz, hogy a kapuba kerüljön a labda. Az egész annyira tökéletesen volt felépítve, hogy a skótok csak nyomozták a labdát, és bár a végén még lett volna esélyük megállítani az akciót, a gólszerző Dor Peretz a védőjét és a kapust is átverve gurított a bal alsóba.

A 74. percben aztán Kieran Tierney öngóljával a vezetést is megszerezte Izrael, ezt pedig meg is tudták őrizni, így jelenleg a csoport második helyén várhatják a további küzdelmeket.

sradar