Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

James Rodríguez góljától az ellenfél álla is leesett

2018.10.12. 11:54

Barátságos meccset játszott magyar idő szerint péntek hajnalban az Egyesült Államok és Kolumbia válogatottja, és ahhoz képest, hogy a félidőben még csak 1-0 volt az állás a vendégek javára, a szünet után rendesen beindultak a csapatok, és a vége 4-2 lett a dél-amerikai csapat javára.

Az első gólt a Real Madridtól a Bayern Münchenhez kölcsönadott James Rodríguez szerezte egy pazar csavarás után – a kolumbiai a tizenhatos sarkától kicsit befelé forgatta meg a védőit, majd lőtte ki a hosszú felsőt hajszálpontosan.

A második félidő elején Amerika még fordított 2-1-re, Kolumbia viszont perceken belül kiegyenlített, majd a hajrában öt perc alatt újabb kettőt lőve megnyerték a meccset. Érdemes megnézni azokat a gólokat is, James Rodríguez a negyedik kolumbiai találatnál például egy ollózáshoz adott asszisztot.

usacol