Szilvia
5 °C
16 °C

Ibra meglepte a barlangból kimentett thai gyerekeket

2018.10.17. 22:35

  Zlatan Ibrahimovic ezúttal nem a futballtudása (vagy kisebb balhéja), hanem egy nagyon kedves gesztus miatt került a középpontba. Ő volt ugyanis a meglepetés, amivel a The Ellen DeGeneres Show-ban kedveskedtek annak a thai gyerekfocicsapatnak, ami júniusban több mint két hétre egy barlangban rekedt.

A gyerekek még június 23-án rekedtek az edzőjükkel együtt a Tham Luang-barlangban. A 11-16 éves fiatalok a heves esőzések után nem tudtak kijönni, mivel a folyamatosan emelkedő víz elzárta a kijáratot. Végül csak július 10-én tudták kihozni őket, a keresés és a mentés alatt egy búvár meghalt. A gyerekek egy hetet töltöttek kórházban, mielőtt hazaengedték őket.

Az Ellen Show-ban volt az első stúdióinterjújuk az eset óta, és mivel a gyerekek odáig voltak Zlatan Ibrahimovicért, így a svéd klasszis is tiszteletét tette a műsorban, természetesen egy halom Ibra-mezzel és LA Galaxys ajándéktárggyal. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?