Ödön
1 °C
11 °C

Usain Bolt túl sok pénzt kér, nem szerződtették futballistának

2018.10.23. 09:01

Usain Boltot leszerződtette volna a Central Coast Mariners futballcsapata, de a volt sprinternek kevés volt a felajánlott pénzösszeg. A klub szerint csak akkor van esély az üzletre, ha egy külső befektető is beszáll.

A Mariners szerződésére Bolt mondott nemet, sokkal kevesebb pénzt kínáltak, mint amennyit ő szeretett volna kapni. Amíg nem dől el a jamaicai sorsa, addig nem is edz együtt a csapattal.

GettyImages-1051951848

A klub közleményében azt írta, Bolt sokat lépett előre, mióta velük van, és úgy érzik, hogy még többet fejlődhet, ha intenzív egyéni képzést és éles helyzetekben kap játéklehetőséget. Megjegyezték, az ausztrál ligában nincs akkora luxus, hogy Bolt fizetési igényét teljesítsék. A kereskedelmi jogokról is szóló szerződésről még tárgyalnak, de a Mariners úgy látja, külső finanszírozás nélkül nem tudnak leszerződni Bolttal.

(via Yahoo)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?